Папір пергам. жиростійкий білий 380*380 (500 л/пач) 30 гр/м2

Номер: 10822
522,72грн
Есть в наличии
Описание
Основне призначення паперу для випічки або пекарської папери - охороняти форму або деко від прилипання виробів з тіста і позбавляти від необхідності довгого миття кухонного начиння після того, як пироги спекли. Використовують папір і для приготування холодних кондитерських виробів, наприклад, тірамісу або чізкейк без випічки. В цьому випадку вистилання форми папером не тільки зменшує трудовитрати на відмивання форми, але і допомагає зберегти цілісність вироби.
Найбільш популярний варіант - пергамент з тонким силіконовим покриттям, який найкраще відстає від готових виробів, включаючи бісквіти, не пропускає вологу, майже не вбирає жир і не потребує додаткової мастилі. Його можна використовувати для випічки будь-якого виду тесту, причому для всього, крім бісквітів - багаторазово, в ньому ж інколи запікають страви з м'яса.
Отзывы покупателей
Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход